کارآفرینی در آلمان

کارآفرینی در آلمان

ین روزها افراد زیادی به دنبال پیدا کردن یک راه مناسب و سریع برای مهاجرت به آلمان هستند کشور آلمان یکی از کشورهای توسعه یافته و قدرتمند در زمینه اقتصادی می باشد که شرایط خوبی را برای مهاجران فراهم کرده است. کارآفرینی در آلمان یکی از راه های دریافت اقامت این کشور و مهاجرت می باشد؛ از این رو ما در این مقاله از کافه مهاجرت به بررسی شرایط دریافت ویزای کارآفرینی آلمان و جزئیات آن می پردازیم.

همه چیز درباره کارآفرینی در آلمان با شرایط جدید

در سال‌های گذشته، آلمان یکی از کشورهایی بوده است که توانسته توجه کارآفرینان بین المللی را به خود جلب کند. آلمان بر خلاف کشور های جنوب و شرق اروپا که استقبال زیادی از ایده های جدید نمی کنند، شرایط خوبی را برای کارآفرینان و ایده‌پردازان مهیا کرده است. به همین دلیل افراد می‌توانند از طریق کارآفرینی به این کشور مهاجرت کرده و ایده های خود را راه اندازی کنند.

از ما مشاوره رایگان دریافت کنید!

با ما در ارتباط باشید و سوالات، ابهامات و نگرانی های خود را از طریق راه های ارتباط زیر با ما در میان بگذارید. از طریق شماره تماس زیر میتوانید با مشاورین ما گفتگو کنید.

درخواست فوری مشاوره

    نام و نام خانوادگی


    شماره تماس

    به این ترتیب آلمان از یک سو نیروی کار جوان مورد نیاز خود را جذب کرده و سوی دیگر با ورود کارافرینان، فرصت های شغلی زیادی برای ساکنان آن ایجاد می شود. اگر شما هم علاقه مند به کارآفرینی آلمان هستید، باید از شرایطی همچون بازار کار و قوانین و مقررات جدید سال ۲۰۲۳ در زمینه ویزای کارآفرینی آلمان با خبر باشید. ما در ادامه این مطلب شما را با جزئیات شرایط کارآفرینی در آلمان، دریافت ویزای کارآفرینی در این کشور و همچنین هزینه مورد نیاز برای دریافت این ویزا آشنا خواهیم کرد.

    شرایط کار آفرینی در آلمان و سرمایه گذاری

    منظور از کارآفرینی در آلمان، انتقال دانش فنی و تکنولوژی و تجربه توسط یک شخص یا تیمی از افراد از یک کشور دیگر به داخل آلمان با هدف راه اندازی یک کسب و کار می باشد. به این ترتیب تجربه دانش و تکنولوژی از یک کشور دیگر وارد آلمان می شود و این کشور از مزایای آن از جمله اشتغال زایی، سودآوری و ورود تکنولوژی‌های جدید بهره مند خواهد شد. به همین دلیل هم آلمان از ورود کارآفرینان استقبال می کند و آنان را از مزایای مختلف بهره مند می سازد.

    کارآفرینان این امکان را دارند تا با ارائه یک ایده خوب و ثبت شرکت، درخواست اقامت آلمان را بدهند. کشور آلمان ساختارهای حقوقی متنوعی برای فعالیت‌های تجاری تعریف شده دارد. لذا افراد می‌توانند از حوزه های کاری مختلف خود را به عنوان کارآفرین معرفی کنند.

    البته به این نکته باید توجه داشته باشید که چنانچه فردی بخواهد اقامت کارآفرینی دریافت کند باید شرکت مسئولیت محدود در آلمان ثبت کرده و کسب و کار خود را راه اندازی کند؛ بنابراین یکی از مهمترین شرایط برای کارآفرینی در کشور آلمان، ارائه یک ایده برای کسب و کار است. این ایده باید بتواند در یکی از زمینه های صنعتی و تجاری نیازهای کشور آلمان را برطرف کند. این امر مستلزم شناخت کافی از بازار و صنعت در کشور آلمان است. طبیعتاً وقتی کسی شرایط اقتصادی و تجارت آلمان را به خوبی نشناسد نمی‌تواند کسب و کاری که برطرف کننده نیازها در این حوزه باشد را ارائه دهد.

    مراحل مهاجرت در کافه مهاجرت

    درخواست مشاوره

    برای دریافت مهاجرت باید با شعب ما تماس گرفته یا فرم پر کنید.

    برگزاری جلسه مشاوره

    برای شما جلساتی برگزار خواهد شد و از شما اطلاعلاتی گرفته میشود.

    عقد قرارداد

    مسیرها و توضیحات لازم به شما داده میشود و سپس قرار دادی برای انجام کارها ثبت میشود.

    اخذ اقامت

    درخواست ها ارسال میشود و نتیجه به شما اعلام میگردد

    در مرحله بعد فرد حتماً باید کسب و کار خود را در قالب یک طرح تجاری یا بیزینس پلن ارائه دهد. در بخش‌های بعدی این مطلب درباره نکات و ویژگی های یک بیزینس پلن خوب، توضیح خواهیم داد. بعد از ثبت شرکت و ارائه طرح تجاری، چنانچه همه چیز مورد تایید دولت آلمان باشد؛ متقاضی می تواند ویزای کارآفرینی را دریافت کند.

    به موجب این ویزا، فرد حق اقامت در آلمان را خواهد داشت. ویزای کارآفرینی معمولاً اعتبار دو ساله دارد و بعد از پایان دو سال فرد مهاجر با داشتن شرایط خاصی می تواند این ویزا را تمدید کند؛ اما یکی از سوالاتی که برای افراد پیش می آید این است که آیا از طریق کارآفرینی در آلمان می توان اقامت این کشور را دریافت کرد؟ این سوالی است که در بخش بعدی به آن پاسخ می دهیم.

    اخذ اقامت از طریق کار افرینی در المان

    افرادی که قصد مهاجرت به آلمان را دارند و هدف آنها سرمایه‌گذاری در این کشور است و از بین روش های سرمایه گذاری کارآفرینی را انتخاب کرده‌اند، باید به این نکته توجه داشته باشند که صرفا کارآفرینی در آلمان منجر به اخذ اقامت دائم نمی شود. در واقع تنها افرادی که از روش های تحصیلی، کاری، ازدواج و غیره وارد آلمان می شوند این امکان را دارند تا اقامت دائم این کشور را به دست بیاورند. سوالی که پیش می‌آید این است که برای دریافت اقامت آلمان از طریق کارآفرینی باید چه کنیم؟

    صرفا کارآفرینی در آلمان منجر به اخذ اقامت دائم نمی شود.

    افرادی که قصد سرمایه گذاری در آلمان را دارند و می خواهند در این کشور کسب و کاری راه اندازی کنند، باید ابتدا از سایر روش ها ویزای آلمان را دریافت کرده باشند. به عنوان مثال از طریق تحصیل یا کار، اقامت موقت آلمان را دریافت کرده و در ادامه اقدام به کارآفرینی در این کشور کنند. همانطور که در بخش قبل نیز گفتیم، فرد بعد از ثبت شرکت و ارائه بیزینس پلن معتبر به اداره مهاجرت آلمان، باید منتظر نظر کارشناسان اقتصادی باشد.

    کارشناسان اقتصادی میزان سرمایه مورد نیاز را به همراه سابقه و تجربه فرد متقاضی و میزان نوآورانه بودن طرح بررسی می کنند و در مجموع نظر خود را برای تایید یا رد طرح مورد نظر اعلام می دارند. چنانچه طرح شما مورد تایید واقع شود، می‌توانید به عنوان یک کارآفرین در آلمان فعالیت خود را آغاز کنید؛ بنابراین به طور کلی امکان دریافت اقامت دائم آلمان از طریق ویزای کارآفرینی وجود ندارد.

    اخذ ویزای خود حمایتی آلمان نیز یکی دیگر از روش های سرمایه گذاری در این کشور می باشد. اگر خواهان دریافت اقامت دائم آلمان هستید و اطلاعاتی درمورد سایر روش ها ندارید، می توانید با کارشناسان و مشاورین نخبه ما در کافه مهاجرت مشورت نمایید. وکلای برتر ما بهترین و مناسب ترین روش را برای دریافت اقامت آلمان به شما توصیه می‌کنند.

    استاندارد های سرمایه گذاری جهت کار افرینی آلمان

    برای کسانی که قصد کارآفرینی آلمان و سرمایه گذاری در این کشور را دارند، توجه به شاخص ها و استانداردهای سرمایه گذاری اهمیت بسیار زیادی دارد. به طور کلی شاخص های سرمایه گذاری نشان دهنده سلامت اقتصادی در کشور مقصد می باشند. از دیگر نکات بسیار مهم در مورد کشوری که قصد دارید در آن سرمایه‌گذاری کنید، وجود یک سیستم قضایی بی‌طرف و شفاف و نرخ کنترل فساد بالا می باشد.

    این موارد باعث اطمینان خاطر کارآفرین و سرمایه گذار شده و نشان می دهند که در صورت بروز هرگونه مشکل، مرجع معتبر و داوری عادلی برای رسیدگی به شکایات وجود دارد. خوشبختانه آلمان از آن دست کشورهایی است که تنش های داخلی و خارجی بسیار کمی دارد و از اقتصادی پیشرفته و شفاف برخوردار است. کارافرینان و سرمایه‌گذاران در چنین شرایطی می توانند به خوبی وضعیت اقتصادی خود را پیش بینی کرده و به سود قابل توجهی نیز دست پیدا کنند. در این بخش، برخی از شاخص ها و استانداردهای اقتصادی تاثیرگذار بر کارآفرینی را در کشور آلمان ارزیابی می‌کنیم.

    آلمان از آن دست کشورهایی است که تنش های داخلی و خارجی بسیار کمی دارد و از اقتصادی پیشرفته و شفاف برخوردار است

    چرا کافه مهاجرت؟

    دارای وکلای مجرب

    10 سال سابقه درخشان

    9000 پذیرش تحصیلی

    درخواست مشاوره

    • نرخ کنترل فساد

    نرخ کنترل فساد در کشور آلمان 1.8 می باشد. هر چه این شاخص به عدد مثبت دو و نیم نزدیک تر باشد؛ به این معناست که سیستم قضایی کشور مورد نظر سالم تر و شفاف تر می باشد.

    • نرخ مصادره اموال

    نرخ مصادره اموال از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۹ ثابت بوده و برابر عدد ۱ می باشد. این عدد نشان می دهد که احتمال این که سرمایه‌گذار خارجی تمام اموال خود را در آلمان از دست بدهد بسیار کم می باشد.

    • میزان تولید ناخالص داخلی

    تولید ناخالص داخلی حاکی از رشد اقتصادی یک کشور در طول سال است که برای آلمان در سال ۲۰۱۶ برابر ۶۰۰۰۰ بوده است.

    اگر با هدف ساختن یک زندگی و آینده بهتر قصد دارید در کشور آلمان به سرمایه گذاری و کارآفرینی بپردازید، توصیه می‌کنیم همواره استانداردها و شاخص های اقتصادی را با دقت بالایی بررسی نمایید.

    در صورت علاقمندی به اخذ ویزای جاب سیکر آلمان و دریافت اطلاعات در این زمینه می توانید به مقاله مربوط به آلن در سایت کافه مهاجرت مراجعه نمایید.

    وکیل و مشاوره کار افرینی در المان کافه مهاجرت

    این روزها اهمیت دریافت مشاوره از افراد متخصص بر کسی پوشیده نیست. همه افراد می دانند که برای جلوگیری از ضرر و زیان های مالی و اتلاف وقت باید از افراد با تجربه کمک بگیرند. اهمیت دریافت مشاوره و راهنمایی در زمینه مهاجرت و سرمایه گذاری دوچندان است؛ زیرا هم مهاجرت و هم سرمایه گذاری جزو مباحث بسیار پیچیده و تخصصی می باشند که در صورت نداشتن تجربه و اطلاعات به روز، ممکن است افراد دچار ضرر و زیان های مالی و اتلاف وقت زیادی شوند. اگر نیاز به وکیل و مشاوره سرمایه گذاری در آلمان دارید، ما در کافه مهاجرت همواره آماده ارائه مشاوره و انجام امور مهاجرتی شما عزیزان هستیم. به این منظور می توانید با شماره تلفن های ما تماس حاصل کرده و سوالات خود را از وکلای با تجربه ما بپرسید.

    کار آفرینی در آلمان و ثبت شرکت

    کارآفرینی یکی از روش های سرمایه گذاری در آلمان است و روش های دیگری همچون خرید سهام در آلمان، خرید ملک و … نیز وجود دارند. یکی از مهمترین و بهترین کارهایی که افراد باید قبل از کارآفرینی انجام دهند، ثبت شرکت در آلمان می باشد. ثبت شرکت در آلمان یک مقوله تخصصی و با جزئیات فراوان است که قوانین خاص خود را دارد. افرادی که می خواهند در این کشور شرکت ثبت کنند باید سرمایه ای حدود ۲۵ هزار یورو داشته باشند.

    نصف این مبلغ در حساب شرکت و نصف آن در حساب شخص قرار می گیرد؛ بنابراین فردی که می خواهد در آلمان شرکت ثبت کند، قبل از آن باید یک حساب بانکی افتتاح کرده باشد. برای ثبت شرکت مورد نظر باید بیزینس پلن خود را ارائه دهید. پس تهیه یک بیزینس پلن با توجیه اقتصادی، هم برای ثبت شرکت و هم برای دریافت ویزای کارآفرینی اهمیت دارد. مهمترین مراحل برای ثبت شرکت در کشور آلمان عبارت است از:

    • تعیین نام شرکت و اخذ تاییدیه از سوی سازمان ثبت شرکت ها
    • تهیه و نگارش اساسنامه شرکت
    • افتتاح یک حساب بانکی به نام شرکت و تحت عنوان شخص حقوقی
    • ثبت همه اسناد مربوط به افتتاح شرکت در اداره ثبت شرکت ها
    • دریافت تاییدیه و اعلامیه نهایی صادر شده از سوی اداره امور تجاری و اقتصادی آلمان
    • ثبت نام برای دریافت کد مالیاتی
    • استخدام کارمندان و شروع فعالیت

    از آن جایی که در کشور آلمان فرصت های شغلی بسیاری وجود دارد، افراد همواره به دنبال این هستند که در این کشور مشغول به کار شوند. یکی از راه های اشتغال به کار، اخذ ویزای جاب آفر آلمان است که متقاضیان میتوانند از این طریق وارد این کشور شده و مشغول به کار شوند.

    مدارک مورد نیاز جهت کار افرینی در آلمان

    علاقه مندان به سرمایه گذاری و کارآفرینی در آلمان باید بدانند که یکی از مهم‌ترین مراحل برای دریافت این نوع ویزا تهیه مدارک مورد نیاز و ارسال آنها برای اداره مهاجرت می باشد. توجه داشته باشید که وجود هرگونه نقص و کمبود در مدارک ارسالی، شانس متقاضی را برای دریافت ویزا تا حدود زیادی کاهش می دهد. لذا برای جلوگیری از ریجکت شدن درخواستتان حتما توجه داشته باشید که مدارک را به صورت درست و مطابق آنچه که خواسته شده تهیه و ارسال نمایید. می توانید در این مورد از وکیل مهاجرت به آلمان استفاده کنید تا درصد اشتباه و خطای برای شما کاهش یابد. مهمترین مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کارآفرینی آلمان عبارت اند از:

    • پاسپورت معتبر
    • ارائه یک بیزینس پلن یا طرح تجاری معتبر و قدرتمند
    • سوابق و رزومه تحصیلی
    • سوابق و رزومه کاری
    • فرم درخواست ویزا تکمیل شده
    • گواهی امکان اشتغال برای افرادی که سن بالای ۴۰ سال دارند

     ناگفته نماند که تمامی مدارک مورد نیاز باید به زبان آلمانی ترجمه شده و به تایید دادگستری کشور مبدا برسند.

    هزینه کار آفرینی در آلمان

    میزان هزینه مورد نیاز برای کارآفرینی در کشور آلمان، با دیگر روش های سرمایه گذاری همچون خرید خانه در آلمان متفاوت می باشد. در سایر روش ها فرد با تکیه بر سرمایه خود، ویزا دریافت می‌کند؛ اما در روش کارآفرینی، فرد با ارائه یک ایده برای کسب و کار توجه سرمایه گذاران آلمانی را جلب می کند؛ بنابراین کارآفرینی در آلمان نسبت به سایر روش های سرمایه گذاری هزینه کمتری نیاز دارد.

    در این شیوه چنانچه اتاق بازرگانی و دولت آلمان کسب و کار و ایده فرد را تایید کنند، چندین سرمایه گذار برای حمایت از کسب و کار مورد نظر معرفی خواهند شد. البته مواردی همچون تضمین بازگرداندن سود به سرمایه گذاران، پرداخت اجاره و حقوق کارمندان و پرداخت مالیات به صورت ماهانه از جمله مواردی هستند که صاحب کسب و کار باید نسبت به آنها متعهد باشد. از جمله هزینه های دیگری که در مسیر دریافت ویزای کارآفرینی، فرد باید بپردازد می توان به هزینه های لازم برای ثبت شرکت اشاره کرد.

    ارائه بیزینس پلن جهت کار آفرینی در آلمان

    تا اینجای مطلب چندین بار به بیزینس پلن یا طرح تجاری و اهمیت آن اشاره کردیم. سوالی که برای افراد پیش می آید این است که بیزینس پلن شامل چه مواردی می شود و چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ بیزینس پلن نشان دهنده هدف اصلی شما از ثبت شرکت و کارآفرینی در آلمان می باشد و در واقع نقشه راه ها و جزئیات کاری شما را نشان می دهد. همانطور که گفتیم اتاق بازرگانی اداره مهاجرت و دولت آلمان با بررسی طرح تجاری شما به این نتیجه می رسند که شما واجد شرایط دریافت ویزای کارآفرینی هستید یا خیر.

    بنابراین تهیه و تدوین یک بیزینس پلن قوی و مناسب اهمیت زیادی دارد. طرح تجاری که تهیه می کنید باید نشان دهنده این موضوع باشد که کسب و کار شما تاثیر مثبتی بر پیشرفت اقتصادی آلمان دارد و برای اقتصاد این کشور سودآور است. به طور کلی طرح تجاری شما باید شامل موارد زیر باشد:

    • نوع مسئولیت و فعالیت های شرکت
    • میزان دقیق سرمایه مورد نیاز برای ایجاد کسب و کار
    • نوع خدمات یا محصولات ارائه شده توسط شرکت
    • بازار هدف برای ارائه خدمات یا فروش محصولات
    • میزان درآمد شرکت
    • هزینه های مربوطه و میزان سود و زیان
    • ارزیابی رقیبان شما در آلمان یا سایر کشورها
    • قیمت تمام شده خدمات و محصولات
    • گروه های کاری و کارمندان مورد نیاز
    • نحوه فروش و بازاریابی
    • نتایج کلی

    عکس: بیزینس پلن نشان دهنده هدف اصلی شما از ثبت شرکت و کارآفرینی در آلمان می باشد و در واقع نقشه راه ها و جزئیات کاری شما را نشان می دهد.

    سخن پایانی

    ما در این مقاله تلاش کردیم تا به همه ابعاد کارآفرینی در آلمان و دریافت ویزای کارآفرینی این کشور بپردازیم و به سوالات شما در این زمینه پاسخ دهیم. اگر همچنان در زمینه کارآفرینی در کشور آلمان سوال یا ابهامی دارید می توانید با کارشناسان و مشاورین ما در کافه مهاجرت تماس گرفته و سوالات خود را بپرسید.

    سؤالات متداول درمورد کارآفرینی در آلمان 2023

     خیر کارآفرینی در آلمان منجر به دریافت اقامت دائم این کشور نمی شود.

     حداقل هزینه مورد نیاز برای ثبت شرکت در آلمان ۲۵ هزار یورو می باشد.

     ارائه طرح تجاری قوی و داشتن حداقل سرمایه ۲۵ هزار یورو از جمله مهمترین شرایط برای کارآفرینی در آلمان می باشد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    مشاوره رایگان مهاجرت:
    07191003515